Jogi nyilatkozat


Az nktekese.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az nktekese.hu weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az nktekese.hu tulajdonosa jogosult.

Az nktekese.hu tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az nktekese.hu azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Az nktekese.hu weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon az nktekese.hu akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - az nktekese.hu semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

Az nktekese.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Az nktekese.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő muködésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az nktekese.hu kifejezetten kizárja.

Az nktekese.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az nktekese.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Általánosságban az nktekese.hu internetes oldalai mindenféle személyes információ megadása nélkül is látogathatók. Oldalunk csupán statisztikai adatokat rögzít. A regisztráció során a felhasználó által megadott adatokat bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja át, nem értékesíti. A begyűjtött adatok kizárólag technikai, statisztikai célokat szolgálnak, a felhasználónak ebből kára nem származhat. Az adatok alapján fejlesztjük, korszerűsítjük weboldalunkat. A regisztrált felhasználó gépén tárolt cookie-k időkorlát után törlődnek a gépről.
A személyes adatokat csak a szükséges ideig őrizzük meg, szem előtt tartva az adatgyűjtés célját, illetve az adatok megőrzésére vonatkozó jogi korlátozásokat.

Az nktekese.hu egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.
 
 
Üdvözlettel: az nktekese.hu csapata

© 2013 NK Teke SE - Minden jog fenntartva!